Általános szerződési feltételek

Általános rendelkezések

A gazdabolt.tv, az Itent Kft. által működtetett kertészeti- és agrár profilú videotár szolgáltatás, amely a 2001. évi CVIII. törvény 2. § lc) pontjában meghatározott szabályok és elvek  alapján működik, és a szolgáltatás a videók tárolására és a hozzáférhetőségének biztosítására terjed.

A gazdabolt.tv regisztrált és nem regisztrál felhasználója elfogadja, hogy a gazdabolt.tv kertészeti és agrár témájú video tartalmak rendeltetésszerű tárolására, böngészésére és véleményezésre szolgál.

 

A gazdabolt.tv használói elfogadják, hogy:

 

 

Szerzői jogok

A gazdabolt.tv felhasználója garantálja, hogy amennyiben bármilyen szerzői jogvédelem alatt álló művet tesz hozzáférhetővé, úgy ezen művek tekintetében felhasználási joggal rendelkezik, a szerzőktől a megfelelő jogokat megszerezte, és a szerzők felé a jogdíjakat lerótta. Minden szerzőjogi kérdésben a Felhasználót terheli a felelősség.


Felelősség kizárás

A gazdabolt.tv-t minden nevesített és nem nevesített felhasználó a saját felelőségére használja. A gazdabolt.tv - és működtetője - semmiféle felelőséget nem vállal a gazdabolt.tv bármely használatából vagy esetleges működési zavarából származó kárért. A gazdabolt.tv-t minden felhasználó csak saját felelőségére használhatja.


Tartalmi megkötések

A Felhasználó által a gazdabolt.tv-re feltöltött videóknak az alábbi tartalmi és adat megkötéseknek kell megfelelni:

 

 

Videók eltávolítása

Amennyiben a feltöltött video vagy bármely más adat a fenti megkötéseknek nem felel meg, vagy bármely egyéb törvénybe ütközik, úgy az oldal üzemeltetetőjének jogában áll mind a videót, mind bármely más adatot indoklás nélkül törölni. Az oldal működtetőjének jogában van bármely videót és/vagy adatot indoklás nélkül is eltávolítani.